Eagles nog steeds ongeslagen, Bengals weer in topvorm, Chiefs verslaan Vikings

De aanval van de Bengals toont zich weer sterk, terwijl de Chiefs en de ongeslagen Eagles blijven imponeren. De New York Jets winnen nipt van de Broncos.

Cincinnati Bengals @ Arizona Cardinals 34:20

Is de knoop eindelijk doorgehakt voor de Bengals? De aanval van Cincinnati was vooral overtuigend in de ruime overwinning op de Arizona Cardinals.

Ja’Marr Chase zette een historische prestatie neer: Hij brak het franchise record voor meeste vangsten in een wedstrijd met 15 ontvangsten – voegde 192 receiving yards en zijn eerste drie touchdowns van het seizoen toe, waaronder een 63-yard bom in het derde kwart. Joe Burrow was ook weer in topvorm en voltooide 36 van zijn 46 passpogingen voor 317 yards en drie touchdowns.

De verdediging van de Bengals droeg ook bij aan het succes van Cincinnati met een pick six van Cam Taylor-Britt, nog een interception, drie turnovers on downs en drie sacks.

De Bengals wonnen pas hun tweede wedstrijd van het seizoen, terwijl Arizona zijn vierde nederlaag leed.

Philadelphia Eagles @ Los Angeles Rams 23:14

New York Jets @ Denver Broncos 31:21

De New York Jets konden voortborduren op de goede prestatie van de laatste speeldag in Week 5 en versloegen een Broncos-team dat steeds dieper in de crisis raakt.

Na een gelijkopgaande eerste helft (8:13) kwam New York sterk terug op het veld en nam de leiding voordat de Broncos terugvochten. Maar de verdediging van de Jets bezegelde de overwinning met een sack-fumble touchdown naar Russell Wilson met nog 30 seconden te gaan.

Running back Breece Hall was de matchwinner met 177 yards en een touchdown – de 22-jarige scoorde met een indrukwekkende 72-yard run in het derde kwart. Zach Wilson deed het minimale om de Jets naar de overwinning te dragen: 199 passing yards, geen touchdowns en één interception.

De Jets behalen zo hun tweede overwinning van het seizoen, terwijl de Broncos voor de vierde keer dit seizoen verliezen.

Kansas City Chiefs @ Minnesota Vikings 27:20

The Kansas City Chiefs pakten hun vierde overwinning op rij tegen de Minnesota Vikings. De Vikings gaven de Super Bowl-kampioenen een run voor hun geld, maar werden uiteindelijk verslagen.

Patrick Mahomes zette een solide prestatie neer – de tweevoudig MVP noteerde 281 passing yards en twee touchdowns. Travis Kelce liet de Chiefs kort voor het einde van de eerste helft schrikken toen hij met een enkelblessure de kleedkamer in hinkte. De tight end keerde echter terug in de tweede helft en leidde uiteindelijk de passontvangers van de Chiefs met tien vangsten voor 67 yards en een touchdown.

De Chiefs behaalden zo hun vierde overwinning van het seizoen. De play-off hoop van de Vikings zakt verder weg met hun vierde nederlaag van het jaar.