Sunday Night Football: Philadelphia Eagles blijven ongeslagen in NFC East duel na zege op Dallas Cowboys

De Philadelphia Eagles versloegen de Dallas Cowboys met 26-17 in een intramurale NFC East clash om het enige NFL-team te blijven dat dit seizoen ongeslagen is.

München – De Philadelphia Eagles blijven in hun zesde wedstrijd ongeslagen en zetten hun winning streak voort na een 26-17 overwinning op de Dallas Cowboys in de divisional Sunday Night Game.

Het tweede kwart was beslissend voor de overwinning tegen de NFC East rivalen. Quarterback Jalen Hurts en co. zetten echt aan en scoorden 20 punten. De Cowboys rond spelverdeler Cooper Rush kregen tot de pauze slechts drie punten op het scorebord.

Rush met drie onderscheppingen

Dallas scoorde toen hun eerste touchdown in het derde kwart. Maar ondanks de comeback en nog een touchdown in het laatste kwart was het uiteindelijk niet genoeg, want de Eagles sloegen opnieuw toe in het vierde kwart.

Voor Philadelphia was het opnieuw de uitstekende verdediging die Rush tot drie onderscheppingen dwong. De aanvallende prestaties van de Cowboys waren navenant slecht. Dallas moest ook een turnover accepteren in het tweede kwart. Bovendien zaten de Cowboys van hoofdcoach Mike McCarthy zichzelf vaak in de weg met onnodige straffen.

Eagles NFC East rivalen

De Eagles blijven bovenaan de NFC East na het verslaan van hun divisie rivalen.

De New York Giants blijven ook bovenaan staan na hun 24-20 overwinning op de Baltimore Ravens en staan met 5-1 op de tweede plaats. De Cowboys zijn nog steeds in de race na hun tweede verlies en staan 4-2, voor de Washington Commanders (2-4).