NFL: Cleveland Browns schudden zich naar zege – Baltimore Ravens missen sensationele comeback

In de strijd om de AFC play-offs weten de Cleveland Browns een belangrijke zege te boeken tegen de Baltimore Ravens. De nipte overwinning van de Browns wordt overschaduwd door een blessure van ster quarterback Lamar Jackson.

Munich/Cleveland – De Cleveland Browns zijn teruggekeerd in de strijd om play-off plaatsen in de AFC.

Tegen de Baltimore Ravens, Baker Mayfield en Co. bibberden hun weg naar een zeer nauwe 24:22 overwinning.

Baltimore Ravens tegen Cleveland Browns: Blessure van Lamar Jackson overschaduwt wedstrijd

Cleveland nam al vroeg de controle over het spel, met drie touchdowns en een velddoelpunt in de eerste helft. De dominantie van de Browns werd geholpen door een blessure van Ravens spelverdeler Lamar Jackson, die al vroeg in het tweede kwart het veld moest verlaten om naar de kleedkamer te gaan

Baltimore Ravens: Sensationele comeback mislukt in laatste minuut

Negen minuten voor het einde werd een sensationele comeback aangekondigd: Eerst brachten de Ravens de voorsprong terug tot 15:24 via running back Latavius Murray, voordat een score van tight end Mark Andrews de voorsprong van de Browns terugbracht tot twee punten binnen de laatste twee minuten.

Nadat Baltimore ook de daaropvolgende onside kick herstelde, leek het spel volledig om te keren. De aanval van de Ravens slaagde er echter niet in te profiteren van de volgende pogingen en de comeback bleef uit.

Cleveland quarterback Baker Mayfield, die de laatste weken te kampen heeft met een reeks blessures, was goed voor 190 yards, twee touchdowns en een interception.

Huntley eindigde met 270 yards en een touchdown.

Cleveland Browns: Volgende wedstrijd volgende zaterdag

Cleveland verbetert zijn record naar 7-6 met de zege, terwijl Baltimore terugvalt naar 8-5. De Browns worden volgende zaterdag alweer uitgedaagd: Tegen de Las Vegas Raiders (6-7) kunnen Mayfield en Co. weer een stap richting de play-offs zetten.

De Ravens treffen zondag de Green Bay Packers (9-3).