Kansas City Chiefs winnen moeizaam van New York Jets

Het was niet de beste wedstrijd van Patrick Mahomes. Uiteindelijk had de sterquarterback van de Kansas City Chiefs één touchdown en twee intercepties.

Toch was het genoeg voor de signal caller en zijn Chiefs voor een nipte 23:20 overwinning in New York op de Jets.

Mahomes stond zelfs op het punt van zijn derde interceptie. De pick werd echter geretourneerd omdat de scheidsrechters een holding zagen in het spel van sterspeler Sauce Gardner.

Een controversiële call. New Yorks hoofdcoach Robert Saleh werd even later gevlagd voor onsportief gedrag.

Mahomes’ tegenspeler Zach Wilson – die de laatste tijd harde kritiek te verduren kreeg – liet echter zien wat hij kan: hij eindigde met twee touchdown passes en 245 passing yards.

Wilson en de Jets kwamen echter pas echt in het spel in het tweede kwart – Saleh’s team sliep volledig in het eerste.

New York stond 0:17 na het eerste kwart. Running back Isaiah Pacheco en tight end Noah Gray zorgden voor touchdowns voor de Chiefs.

Taylor Swift kijkt weer naar Kelce

En Travis Kelce? Het was een relatief rustige avond voor de ster tight end van de Chiefs. En opnieuw in het bijzijn van zijn mogelijk nieuwe liefde Taylor Swift.

De popster was niet de enige die zag hoe de Jets zich in het tweede kwart terug in de wedstrijd vochten. De geblesseerde Aaron Rodgers zag ook hoe New York de achterstand terugbracht tot 12:20 bij rust.

In het derde kwart maakten de Jets gelijk met een touchdown van Allen Lazard en een tweepuntsconversie, voordat Chiefs kicker Harrison Butker zo’n elf minuten voor het einde de matchwinner werd met zijn field goal.