Seahawks blijven verliezen zonder Russell Wilson – nipte zege voor Saints

De Seattle Seahawks blijven niet in staat om te winnen zonder hun geblesseerde quarterback Russell Wilson en verliezen hun derde wedstrijd op rij.

Seattle/München – De New Orleans Saints hebben de Seattle Seahawks nipt met 13-10 verslagen op Monday Night Football.

Seattle begon aanvankelijk beter aan de wedstrijd met Geno Smith, die inviel voor de geblesseerde Russell Wilson, die een 84-yard touchdown pass gooide naar DK Metcalf. In het tweede kwart waren de Saints effectiever: eerst lukte het een velddoelpunt, daarna kort voor rust een touchdown pass van Jameis Winston naar Alvin Kamara – 10:7 voor New Orleans.

Seahawks kicker mist twee veld goals

In de tweede helft van de wedstrijd, zorgden alleen de kickers voor punten. Jason Myers maakte het gelijk in het derde kwart met een 50-yard field goal, maar hij had ook twee gemiste kicks. Brian Johnson, de kicker van de Saints, maakte het beslissende velddoelpunt twee minuten voor het einde van de wedstrijd om er 13-10 van te maken.

De Seahawks slaagden er niet in een eerste down te krijgen op de daaropvolgende drive, waardoor de Saints de klok konden laten lopen op hun eigen balbezit.

Winston eindigde met 222 yards en één touchdown pass. De verdediging kreeg vijf sacks, waarvan twee van Demario Davis alleen. Seahawks reserve quarterback Smith noteerde 167 passing yards en een touchdown pass.

New Orleans staat nu op vier overwinningen en twee nederlagen, terwijl de Seahawks een 2-5 record hebben.