Detroit Lions op dreef – Philadelphia Eagles verliezen eerste wedstrijd van het seizoen

In de comeback van Amon-Ra St. Brown boeken de Detroit Lions hun vijfde overwinning van het seizoen. De Jets verslaan verrassend de Eagles, terwijl de Patriots ook verliezen van de Raiders.

New England Patriots @ Las Vegas Raiders

De New England Patriots raken steeds dieper in de crisis: Zelfs zonder de geblesseerde Jimmy Garoppolo slaagden de Las Vegas Raiders erin om te winnen van het team van Belichick.

Jimmy Garoppolo moest de wedstrijd in het tweede kwart verlaten vanwege een rugblessure, veteraan Brian Hoyer nam het van hem over en gooide 162 yards. Running back Josh Jacobs runde de bal 25 keer voor 77 yards. Ex-Patriots ontvanger Jakobi Meyers registreerde vijf vangsten voor 61 yards en een touchdown. Het was de eerste keer dit seizoen dat de Raiders meer dan 20 punten scoorden.

Ezekiel Elliott scoorde zijn eerste touchdown voor de New England Patriots in het derde kwart, terwijl Patriots running back Rhamondre Stevenson de wedstrijd interessant maakte met een score in het vierde kwart. Maar de Raiders bezegelden de overwinning met een safety tegen Mac Jones met nog twee minuten te gaan.

Los Angeles Rams

The Los Angeles Rams pakte hun eerste thuisoverwinning van het seizoen tegen de Arizona Cardinals. De Rams waren zowel aanvallend als verdedigend overtuigend tegen de overtroefde Cardinals.

Cooper Kupp zette een indrukwekkende prestatie neer in zijn tweede wedstrijd van het seizoen, scoorde zijn eerste touchdown van het seizoen en ving zeven passes voor 148 yards. Rams running back Kyren Williams blonk ook uit met 20 carries voor 158 yards en een touchdown.

Los Angeles won voor de derde keer dit seizoen (3-3), terwijl de Cardinals hun vijfde nederlaag van het jaar leden (1-5).

Philadelphia Eagles @ New York Jets

Het laatste ongeslagen team van de NFL verliest ook: De Philadelphia Eagles verloren van de New York Jets na een zwaarbevochten wedstrijd. Voor de Jets was het de eerste overwinning tegen de Eagles in de geschiedenis van de franchise.

De verdediging van de Jets stond slechts 14 punten toe tegen de sterke aanval van de Eagles en onderschepte Jalen Hurts drie keer – nooit eerder gooide hij voor meer picks in een wedstrijd. De derde onderschepping was beslissend toen Jets safety Tony Adams de pass van Hurts onderschepte met nog twee minuten te spelen en de bal net buiten de doellijn bracht. Breece Hall scoorde kort daarna de winnende touchdown.

Aanvallend was er weinig genoeg voor de Jets om de wedstrijd te winnen: Zach Wilson gooide 186 yards zonder een touchdown of interceptie te gooien. Ontvanger Garrett Wilson ving acht passes voor 90 yards en running back Breece Hall noteerde 39 rushing yards en 54 receiving yards naast de beslissende touchdown.

De Jets winnen hun derde wedstrijd van het seizoen (3-3) en de Eagles verliezen voor het eerst na vijf overwinningen op rij (5-1).

Detroit Lions @ Tampa Bay Buccaneers

De Detroit Lions blijven op koers en winnen hun derde wedstrijd op rij – de Buccaneers komen nooit echt in de wedstrijd en moeten hun nederlaag toegeven.

Zowel de aanval als de verdediging van de Lions waren overtuigend: de aanval kwam tot een totaal van 380 yards, terwijl de verdediging slechts 251 yards toestond en één interceptie ving. Amon-Ra St. Brown maakte een sterke comeback en noteerde twaalf catches voor 124 yards en een touchdown. Quarterback Jared Goff zette zijn vorm voort en gooide 353 yards en twee touchdowns.

De Detroit Lions wonnen hun vijfde wedstrijd van het seizoen (5-1) en blijven stabiel aan de top van de NFC North. Tampa Bay leed zijn tweede nederlaag van het seizoen (3-2) maar blijft nog steeds eerste in de NFC South.