NFL: Brady kan het niet in New Orleans – Saints shockeren Buccaneers!

Tom Brady en de Tampa Bay Buccaneers verliezen tegen de New Orleans Saints. Op hetzelfde moment, winnen de New England Patriots tegen de Los Angeles Chargers. ran vat de late wedstrijden samen.

Tampa Bay Buccaneers at New Orleans Saints 36:27

Het is geen geheim dat Tom Brady problemen heeft tegen de New Orleans Saints. Vorig seizoen verloren de Bucs beide wedstrijden in het reguliere seizoen. In de playoffs, echter, kwamen ze als overwinnaars uit de bus. En ook op de 8e dag van het seizoen 2021 begon Tampa Bay goed. Een 12-yard touchdown pass van Tom Brady, gevangen door Chris Godwin, gaf de Buccaneers de leiding. Tre’Quan Smith maakte gelijk voor het einde van het eerste kwart. Justin Winston vond de ontvanger met een 16-yard pass.

Kort na het begin van het tweede kwart, raakte Jameis Winston geblesseerd. Omdat reserve QB Tysom Hill ook geblesseerd was, kwam Trevor Siemian in het spel. Toch konden de Saints het tweede kwart domineren, mede door twee turnovers van Tom Brady, en gingen ze de rust in met een 16:7 voorsprong.

In het derde kwart, gingen de Saints verder waar ze gebleven waren. Alvin Kamara rende voor een yard in de end zone om de voorsprong uit te breiden naar 23-7. Tampa Bay bleef bij de Saints door een touchdown van Giovanni Bernard en na een 41-yard pass naar Mike Evans en een geslaagde PAT, was de score slechts 21:23 kort voor het einde van het derde kwart.

De Saints breidden hun nipte voorsprong wat uit met een velddoelpunt. Maar korte tijd later stond de verdediging van New Orleans te slapen en stond een 50-yard pass van Tom Brady naar Cyril Grayson toe. De daaropvolgende tweepunter was niet succesvol.

Met nog 1:44 te spelen, namen de Saints weer de leiding (29-27). In de beslissende drive miste Brady een pick six die de 36-27 nederlaag van de Buccaneers bezegelde. Terwijl de Bucs terugvallen naar 6-2, zijn de Saints 5-2 met een wedstrijd minder te spelen.

New England Patriots tegen Los Angeles Chargers 27-24

De New England Patriots en de Los Angeles Chargers speelden een spannende wedstrijd. In het eerste kwart konden beide teams een rush touchdown scoren. Nadat de Chargers via Austin Ekeler de leiding hadden genomen, maakten de “Pats” gelijk via Damien Harris.

In het tweede kwart vond Justin Herbert zijn wide receiver Keenan Allen voor een 5-yard touchdown pass die Los Angeles op een 14-7 voorsprong zette. Na twee velddoelpunten van Nick Folk ging de wedstrijd de rust in met de Chargers aan de leiding 14-13.

Nog een field goal gaf New England een korte voorsprong voordat de Chargers de oude één-punt-voorsprong herstelden. Ze gingen het laatste kwart in met een 17:16 voorsprong.

Daar gooide Justin Herbert zijn tweede interceptie, die Adrian Philips 26 yards in de eindzone van de Chargers droeg. Een succesvolle tweepuntsconversie gaf de Patriots een zeven-punten voorsprong. Nick Folk maakte er nog een velddoelpunt van, waardoor de Chargers met twee punten verschil speelden.

De Chargers konden de 10-punten achterstand niet ombuigen. Joshua Palmer heeft een touchdown gescoord. De Patriots zorgden echter voor de volgende onside kick. New England heeft nu een gelijk record (4-4) na de overwinning, terwijl de Chargers hun derde nederlaag van het seizoen leden (4-3).

Washington Football Team tegen Denver Broncos 10:17

Beide teams kwamen traag in de wedstrijd. Pas in het tweede kwart van de wedstrijd werden de eerste punten op het scorebord gezet. Zowel de Broncos als de football ploeg zetten een velddoelpunt om voordat Melvin Gordon een 15-yard pass van Teddy Bridgewater ving met iets minder dan 70 seconden voor de rust om Denver een 10-3 voorsprong te geven. Dit was ook de stand bij de pauze.

Het derde kwartaal verliep grotendeels zonder problemen. Pas 38 seconden voor het einde kon het Washington football team gelijk maken met een 20-yard ontvangen touchdown van DeAndre Carter en de geslaagde PAT.

Met nog iets minder dan 4:30 minuten te gaan, scoorde Melvin Gordon zijn tweede touchdown. Na een interceptie van Taylor Heinicke leek het duel beslist, maar Melvin Gordon verloor de bal en gaf Washington nog een kans op de gelijkmaker. Het footballteam maakte echter geen gebruik van deze kans en zo wonnen de Denver Broncos (4-4) met 17-10 van Washington (2-6).

Jacksonville Jaguars at Seattle Seahawks 7:31

De Seattle Seahawks pakten een niet-bedreigende zege tegen de Jacksonville Jaguars. Geno Smith, die inviel voor de nog steeds geblesseerde Russell Wilson, liep zichzelf in het eerste kwart naar de eindzone voordat hij in het tweede kwart een 16-yard pass afrondde naar D.K. Metcalf. Tien seconden voor de rust verhoogde Jason Myers de voorsprong naar 17-0 met een velddoelpunt.

Het beeld was hetzelfde in de tweede helft. Na een 5-yard pass, ving D.K. Metcalf zijn tweede touchdown van de dag.

De rest van het spel verliep traag. Pas in het laatste kwart, 1:49 voor het einde, waren er weer punten te zien. Jamal Agnew ving een pass van Trevor Lawrence en “verkortte” de score tot 7:24. Travis Homer liep de volgende onside kick direct naar een touchdown.

Zo eindigde de wedstrijd in 31-7 voor de Seahawks, die nu op 3-5 staan. De Jaguars blijven in de achterhoede met slechts één overwinning.