NFL: Buffalo Bills verslaan Kansas City Chiefs – Mahomes met twee intercepties

The Buffalo Bills vieren een gemakkelijke zege tegen de Kansas City Chiefs in de Sunday Night Game. Het team rond quarterback superster Patrick Mahomes daarentegen, geeft hun derde nederlaag van het seizoen toe.

Munich – Bittere avond voor de Kansas City Chiefs. In de Sunday Night Game van de vijfde NFL speeldag heeft de ploeg van Hoofd Coach Andy Reid thuis in Arrowhead Stadium een duidelijke 20:38 nederlaag geleden tegen de Buffalo Bills.

Vooral Chiefs quarterback Patrick Mahomes had niet zijn beste dag. Slechts 33 van de 54 passes werden afgepakt en de spelverdeler gooide twee intercepties. Zijn misser in het derde kwart was bijzonder pijnlijk.

De Chiefs stonden op dat moment 13-24 achter, voordat Mahomes de bal in de handen van Bills safety Micah Hyde gooide, die de bal 26 yards droeg voor een touchdown om de voorsprong van zijn ploeg uit te breiden naar 31-13.

Josh Allen met sterk optreden

The Bills leverden een sterke prestatie in de uitwedstrijd in Kansas City. Vooral in de tweede periode kon de franchise de basis leggen voor hun vierde overwinning van het seizoen. In een tijdsbestek van iets meer dan zeven minuten kwam de ploeg driemaal op het scorebord met twee touchdowns en een velddoelpunt.

Signal caller Josh Allen had een uitstekende dag. Hij gooide drie touchdown passes naar teamgenoten en liep in het eerste kwart ook zelf de end zone in. Zijn tegenhanger Mahomes, ondertussen, had twee touchdown passes.

Met een record van 4-1 gaan de Bills aan de leiding in de AFC East, terwijl de Chiefs verrassend op de laatste plaats staan in de AFC West met twee overwinningen en drie nederlagen.