Cleveland Browns vieren tweede overwinning van het seizoen tegen Pittsburgh Steelers – Steelers rookie met mega vangst

De Browns slaan terug na de bittere nederlaag van afgelopen weekend. De Steelers slagen er echter in om het spectaculaire hoogtepunt van de wedstrijd

voor elkaar te krijgen.

München/Cleveland – De Cleveland Browns hebben het verlies van afgelopen weekend in de laatste minuut tegen de New York Jets goed verteerd en wonnen met 29:17 in de Thursday Night Game tegen de Pittsburgh Steelers.

Dit was de tweede overwinning van het seizoen voor de ploeg uit Ohio, waarvoor quarterback Jacoby Brissett en running back Nick Chubb grotendeels verantwoordelijk waren.

Brissett gooide twee touchdown passes en ging zonder interceptie, Chubb liep voor 113 yards en een touchdown.

Maar de definitieve beslissing in een sterk laatste kwart voor de Browns werd genomen door cornerback Denzel Ward na een Steelers fumble in zijn eigen end zone.

Steelers zorgen voor hoogtepunt

De bezoekers uit Pittsburgh moesten hun nederlaag toegeven, maar zorgden voor het spectaculaire hoogtepunt van de wedstrijd.

Rookie-ontvanger George Pickens ving een 36-yard pass van Mitch Trubisky door zijn arm wijd uit te strekken toen hij viel en de zeer lange pass met één hand te vangen.