Tom Brady verliest derde wedstrijd op rij met Tampa Bay Buccaneers tegen Baltimore Ravens

Tom Brady en de Tampa Bay Buccaneers zitten nog steeds in een crisis. Ze verloren van de Baltimore Ravens in de Thursday Night Game in de NFL.

Baltimore – De ellende heeft zich voortgezet voor Tom Brady en de Tampa Bay Buccaneers. De franchise in Florida verloor donderdag met 22-27 van de Baltimore Ravens. Dit was het derde verlies op rij voor Tampa Bay.

Brady voltooide 26 van zijn 44 passes voor 325 yards en een touchdown. Zijn favoriete doelwit was Mike Evans, die een indrukwekkende 123 receiving yards noteerde. Ravens quarterback Lamar Jackson eindigde met 238 passing yards en twee touchdown passes.

Baltimore Ravens turn it up in second half

Tampa Bay begon goed aan de wedstrijd. Leonard Fournette liep de eerste touchdown van de wedstrijd binnen om de Buccaneers een 10-3 voorsprong in het eerste kwartier te geven. De voorsprong van Tampa Bay duurde tot de rust, voordat Baltimore het vuur aan de schenen legde in het derde kwart.

Jackson had twee touchdown passes naar Kenyan Drake en Isaiah Likely. De Ravens gingen het laatste kwartier in met een 17-10 voorsprong. Devin Duvernay kwam in de eindzone om de voorsprong van Baltimore uit te breiden tot 24-13.

Last minute decision

Aan het eind werd het weer spannend. Met nog 49 seconden te gaan ving Julio Jones een touchdown pass van Brady om de achterstand terug te brengen tot 22-27, maar de daaropvolgende onside kick mislukte, waardoor de Ravens de klok konden uitlopen.

Terwijl Tampa Bay op drie overwinningen en vijf verliezen staat, hebben de Ravens een 5-3 record.