Sunday Night Football: Eagles winnen puntenfestival tegen Packers – zorgen over Rodgers

In de Sunday Night Football wedstrijd hebben de Philadelphia Eagles nipt gewonnen van de Green Bay Packers. De Eagles wonnen met 40-33 in een festival van punten. De Packers maken zich zorgen over ster quarterback Aaron Rodgers.

München – In de Sunday Night Football wedstrijd wonnen de Philadelphia Eagles nipt van de Green Bay Packers. De Eagles wonnen het puntenfestival met 40:33.

De twee teams kwamen echt op gang in het eerste kwartier. Eerst scoorden de Eagles twee touchdowns met een 4-yard run van running back Kenneth Gainwell en een 15-yard run van positiegenoot Miles Sanders. Daarna kwam ook de aanval van de Packers rond sterquarterback Aaron Rodgers op gang. Een 20-yard rushing touchdown door running back AJ Dillon werd gevolgd door een elf-yard touchdown catch door wide receiver Randall Cobb.

Het tweede kwart was een levendige. Sanders bracht de Eagles weer op voorsprong met een touchdown, waarna Green Bay’s Aaron Jones de stand om 20:20 gelijk trok met een 23-yard vangbal. Beide kickers hadden ondertussen een PAT gemist. Dan, 13 seconden voor de pauze, scoorde “Philly” nog een touchdown op een 30-yard pass van quarterback Jalen Hurts naar ontvanger Quez Watkins om de leiding te nemen bij de pauze.

Het derde kwartaal was relatief rustig. Sterontvanger AJ Brown scoorde een touchdown met een 6-yard vangbal om het 34-20 te maken en Packers kicker Mason Crosby schopte een field goal om de voorsprong terug te brengen tot 23-34.

Zorgen over Rodgers

Er was een schokkend moment voor de Packers in het derde kwart toen Rodgers het veld moest verlaten met een buikspierblessure en niet terugkeerde. Back-up Jordan Love kwam in het spel voor de veteraan quarterback.

In het vierde kwart trapte Eagles kicker Jake Elliott een field goal om de voorsprong te herstellen. Maar Green Bay gaf zich niet gewonnen en scoorde een 63-yard touchdown door rookie-ontvanger Christian Watson. Aan het eind van de wedstrijd trapte Elliott een field goal voor nog eens drie Eagles punten. Met nog ongeveer een minuut te gaan, scoorde Crosby ook weer voor de Packers om de eindstand op 33:40 te brengen.

Hurts met 157 Rushing Yards

Rodgers had voor zijn blessure twee intercepties gegooid en staat nu op negen intercepties dit seizoen. Zijn tegenhanger Hurts had vier yards meer passing (157) dan rushing (153).

De Eagles verlengen zo hun record tot 10-1 en blijven de leiding houden in de NFC East. De Packers staan derde in de NFC North met een record van 4-8.