NFL: Bijna gewonnen! Tennessee Titans verslaan San Francisco 49ers na comeback

Nipte zege om Week 16 in de NFL te openen: de Tennessee Titans verslaan de San Francisco 49ers na een comeback in de tweede helft. Eén repatriant in het bijzonder komt als beste uit de bus.

Nashville/Munich – Comeback winst voor de Tennessee Titans in de Thursday Night Game.

De Titans versloegen de San Francisco 49ers met 20-17 na een 10-0 achterstand bij rust. De hoofdrolspelers in de overwinning van de Titans waren kicker Randy Bullock, die het beslissende 44-yard field goal maakte met nog enkele seconden te gaan, en wide receiver A.J. Brown, die zijn comeback maakte.

Brown had 11 ontvangsten voor 145 yards in de statistieken aan het eind van de wedstrijd. Hij scoorde ook de touchdown om de Titans aan de leiding te brengen in het vierde kwart.