Green Bay Packers lijden bittere divisienederlaag tegen Detroit Lions

Ramp voor de Green Bay Packers. De Cheeseheads verloren de Thursday Night Game thuis in Lambeau Field tegen de Detroit Lions met 20:34 uur.

De Packers stonden al 3:27 achter bij rust en hadden slechts 21 yards gegenereerd, wat tot boegeroep op de tribunes leidde. De Lions hadden nog nooit met zo’n grote marge voor gestaan in hun 188-games divisie rivaliteit.

David Montgomery was een belangrijke factor in de prestatie van de bezoekers. De running back zette 121 rushing yards en drie touchdowns op het scorebord.

Naast kicker Riley Patterson, die drie extra punten en twee field goals scoorde, was ook Amon-Ra St. Brown gelukkig. De Duitser opende de score voor zijn team meteen in het eerste kwart na een 24-yard touchdown pass van zijn quarterback Jared Goff. In totaal had St. Brown 56 yards met vijf gevangen passes.

Lions spelverdeler Goff voltooide 19 van de 28 passes voor 210 yards, één touchdown en één interception.

Zijn tegenhanger had veel minder reden om blij te zijn. Na een rampzalige eerste helft ving Packers signal-caller Jordan Love eerst een touchdown pass naar herstelde ontvanger Christian Watson.
Jordan Love moet twee onderscheppingen accepteren

De opvolger van Aaron Rodgers rende vervolgens zelf negen yards de eindzone in – maar echt gevaarlijk werd de thuisploeg niet meer voor de Lions. Bitter voor Love: Detroit cornerback Jerry Jacobs onderschepte hem twee keer.

In totaal voltooide de quarterback van de Packers 22 van de 36 passes voor 246 yards.

De zegevierende Lions leiden nu de NFC North met een record van 3-1, terwijl de Packers op de tweede plaats staan met twee overwinningen en twee nederlagen.

Helaas moest Green Bay voor de wedstrijd left tackle David Bakhtiari op de Injured Reserve List zetten.