Arizona Cardinals beëindigen thuis droogte tegen New Orleans Saints

Irre minuten voor rust: Met een dubbele pick-six geven de New Orleans Saints een voorsprong weg. Uiteindelijk kunnen de Arizona Cardinals een einde maken aan een zwarte home streak

München – De Arizona Cardinals hebben in de Thursday Night Game een einde gemaakt aan een negatieve reeks: Tegen de New Orleans Saints heeft het team rond quarterback Kyler Murray een 42:34 overwinning behaald om Week 7 te openen.

Het was de eerste overwinning thuis sinds 24 oktober 2021, toen de Cardinals acht wedstrijden op rij verloren. Met de overwinning hebben de Cardinals een 3-4 record, terwijl de Saints 2-5 zijn. Ze hebben vijf van hun laatste zes wedstrijden verloren.

Wilde minuten voor rust

De wedstrijd werd beslist in de laatste minuten van de eerste helft toen de Saints aanvankelijk met 14-6 leidden. Eerst maakten de Cardinals gelijk met een touchdown van Keaontay Ingram en een tweepuntsconversie.

Toen maakte Saints quarterback Andy Dalton twee pick-sixes. Eerst keerde Marco Wilson de bal 38 yards terug, even later keerde Isaiah Simmons de bal 56 yards terug. Binnen slechts twee en een halve minuut, hadden de Cardinals een achterstand omgezet in een 28-14 voorsprong.

De laatste keer dat Ryan Fitzpatrick “het maakte” in 2019 voor de Miami Dolphins waren twee opeenvolgende pick sixes.

Arizona Cardinals na dubbele pick six zonder problemen

De Saints zijn de klap in de nasleep nooit te boven gekomen. Dalton voltooide 30 van zijn 47 passes voor 361 yards, vier touchdowns en drie intercepties.

Muray gooide voor 204 yards en een touchdown. DeAndre Hopkins ving tien passes voor 103 yards in zijn eerste optreden na zijn schorsing van zes wedstrijden.