NFL Week 14: Chiefs overklassen Raiders, Falcons verslaan Panthers

De Kansas City Chiefs hebben in de eerste helft tegen de Las Vegas Raiders al het een en ander duidelijk gemaakt. De Atlanta Falcons versloegen nipt de Carolina Panthers. renners vatten de 7 p.m. wedstrijden samen.

Dit werd geholpen door meer turnovers van de Raiders. Quarterback Derek Carr (263 YDS) gooide een interceptie, die meer de schuld was van pass receiver Foster Moreau. Hunter Renfrow had ook een knoeiboel. De Chiefs stonden bij rust al met 35-0 voor. Zoals verwacht, was de overwinning niet langer in gevaar.

De Chiefs hebben nu negen keer gewonnen en vier keer verloren, terwijl de Raiders een 6-7 record hebben.

Atlanta Falcons at Carolina Panthers 29:21

Het spel werd weer spannend in de slotfase: 3:11 minuten voor het einde van de wedstrijd brachten de Panthers met een touchdown de achterstand terug tot 21:29. Atlanta gaf het recht van aanval echter niet uit handen. Quarterback Matt Ryan leverde een weinig spectaculaire wedstrijd af met 190 passing yards en één touchdown pass. De Falcons hebben nu een 6-7 record, terwijl de Panthers 5-8 zijn.

Jacksonville Jaguars at Tennessee Titans 0:20

Nummer 1 keuze Trevor Lawrence had een pikzwarte dag. De Jacksonville Jaguars quarterback gooide vier intercepties. In totaal, voltooide hij 24 van zijn 40 passes voor 221 yards. Met het verlies hebben de Jaguars hun laatste theoretische kans om de play-offs te halen verloren.

De Titans maakten hun eerste rit af met een touchdown van D’Onta Foreman. Toen quarterback Ryan Tannehill in de derde periode zelf de end zone in rende en de voorsprong vergrootte tot 17-0, was de wedstrijd zo goed als beslist door de onschadelijkheid van de Jaguars. Tannehill noteerde een totaal van 191 passing yards. De Titans hebben nu een 9-4 record, de Jaguars zijn 2-11.

Dallas Cowboys tegen Washington football team 27-20

De Dallas Cowboys hebben het divisieduel tegen het Washington Football Team gewonnen. Quarterback Dak Prescott gooide voor 211 yards en een touchdown, maar hij maakte ook twee intercepties.

met de vierde poging uit de weg, maakte quarterback Taylor Heinicke (122 YDS) een fout. Cowboys verdediger Dorance Armstrong pikte de bal op en droeg hem terug in de eindzone voor een geruststellende 18-0 voorsprong. Ze gingen de pauze in met een 24-0 voorsprong.

In de tweede helft van de wedstrijd werd het echter weer spannend. Dak Prescott miste een pick six, zodat Washington zo dicht kwam als 20:27. Toen ze met nog 3:04 minuten te gaan weer in balbezit kwamen, maakte een knoeiboel een einde aan hun laatste hoop op een comeback overwinning. De Cowboys staan op 9-4, Washington op 6-7.

New Orleans Saints at New York Jets 30-9

Jets quarterback Zach Wilson had geen turnovers maar voltooide slechts 19 van 42 passes voor 202 yards. Het loopspel was nauwelijks aanwezig met een totaal van 78 yards. New Orleans behoudt zijn play-off kansen met een 6-7 record. De Jets, aan de andere kant, hebben met hun 3-10 record niet langer een kans om het naseizoen te halen.

Seattle Seahawks at Houston Texans 33:13

Russell Wilson, de quarterback van de Seahawks, had een totaal van 260 yards en twee touchdown passes. Tyler Lockett was zijn favoriete ontvangststation met 142 ontvangen yards. Texans spelverdeler David Mills leverde ondanks het verlies een sterke wedstrijd af met 331 passing yards en een touchdown pass. De Seahawks verbeteren hun record naar 5-8, de Texans zijn 2-11.