Monday Night Football: Pittsburgh Steelers verslaan Indianapolis Colts

In de Monday Night Football wedstrijd hebben de Pittsburgh Steelers met 24-17 gewonnen van de Indianapolis Colts.

München – In de Monday Night Football wedstrijd wonnen de Pittsburgh Steelers met 24:17 tegen de Indianapolis Colts.

De eerste helft van de wedstrijd was bijna uitsluitend voor de Steelers rond hun rookie quarterback Kenny Pickett. Pittsburgh scoorde echter slechts drie punten in het eerste kwart met een field goal van Matthew Wright.

Najee Harris scoort eerste touchdown

Het tweede kwart zag meer punten op het scorebord. Eerst verhoogde Wright de voorsprong tot 6-0 met een field goal, waarna Steelers running back Najee Harris zes yards naar de eindzone rende voor de eerste touchdown van de wedstrijd.

De Colts, met interim-hoofdcoach Jeff Saturday, lieten vervolgens hun eerste punten noteren via een field goal van Chase McLaughlin. Voor de pauze herstelde Wright echter de oude afstand met nog een trap – 16:3 bij de pauze.

Colts draaien de wedstrijd even om

The Colts kwamen toen op gang in het derde kwart. Eerst bezorgde ster running back Jonathan Taylor Indianapolis zijn eerste touchdown, daarna ving wide receiver Michael Pittman een touchdown pass van quarterback Matt Ryan. Dus de Colts stonden plotseling 17-16 voor.
Maar het waren de bezoekers uit Pittsburgh die het laatste woord hadden. Benny Snell Jr. stormde de eindzone in met nog iets meer dan negen minuten te gaan – de daaropvolgende two-point poging werkte ook.

Ryan en Co. kunnen niets anders bedenken

Op 24:17 voor de Steelers kon de Colts aanval rond Ryan niet veel meer uitrichten. Indianapolis is nu 1-2 sinds Saturday het overnam.

De Steelers blijven na de overwinning op de vierde plaats staan in de AFC North met een 4-7 record. De Colts staan op de tweede plaats in de AFC South met hetzelfde record.