NFL: Seattle Seahawks verliezen ook van Washington Football Team – Defensive lineman weet monsterspel

De Seattle Seahawks moeten weer een tegenslag accepteren. Tegen het Washington Football Team verloor de ploeg rond quarterback Russell Wilson met 15:17.

Landover/München – Het Washington Football Team heeft zijn kans op een tweede play-off verschijning op rij behouden.

Het team van hoofdcoach Ron Rivera zegevierde nipt met 17-15 in eigen FedEx Field en verbeterde zijn record naar 5-6.

Curious play: Defensive lineman verrast met 80-yard run

Maar het waren de bezoekers uit Seattle die het beste van start gingen. Russell Wilson zette de Seahawks in het eerste kwart op voorsprong met een 6-yard touchdown pass naar ontvanger Gerald Everett.

Kort voor de rust nam het football team de leiding, running back JD McKissic bracht de stand op 9:7.

Dit werd gevolgd door wat waarschijnlijk het meest merkwaardige spel van het NFL-seizoen was: de Seahawks blokkeerden de point-after touchdown van het footballteam. Verdedigingslinieman Rasheem Green nam de bal aan en droeg de poging 85 yards in de eindzone van de tegenstander. In plaats van één punt voor Washington, kwamen er twee punten op de rekening van de Seahawks.

Seattle Seahawks: Late comeback niet beloond

Na een snelle three-and-out door de Seattle aanval, was het opnieuw McKissic die zijn weg vond naar de eindzone van de Seahawks.

De 17-9 voorsprong duurde tot diep in het laatste kwart voordat de Seahawks eindelijk de vaart erin kregen. Wilson orkestreerde een 96-yard rit in de laatste 140 seconden van de wedstrijd en rondde het af met een 32-yard touchdown naar ontvanger Freddie Swain.