Las Vegas Raiders verslaan Green Bay Packers – Jordan Love gooit zege weg

De Las Vegas Raiders hebben hun tweede overwinning in hun vijfde wedstrijd te pakken. Tegen de Green Bay Packers winnen de Raiders met 17-13 in een aanvallend zware wedstrijd.

Josh McDaniels heeft zijn Las Vegas Raiders een beetje uit het slop getrokken. De hoofdcoach won met zijn ploeg tegen de Green Bay Packers met 17:13. Vooral in de eerste helft bleef de aanval haperen.

Quarterback Jimmy Garoppolo was opnieuw niet bij de les. Na een eerste helft waarin hij onopvallend was maar geen fouten maakte, gooide hij een interceptie op de eerste drive van het derde kwart. Dit was zijn zevende onderschepping van het seizoen en de meeste in de competitie.

In totaal droeg hij 22 van zijn 31 ballen voor 208 yards en een touchdown. Hij werd drie keer onderuit gehaald door de verdediging van de Packers.

De running game, geleid door regerend kampioen Josh Jacobs, moet ook nog op gang komen. Jacobs haalde slechts 69 yards met 20 runs en één touchdown, terwijl de Raiders in totaal 96 yards renden. German fullback Jakob Johnson maakte een uitstekend blok op de doellijn voor Jacobs’ touchdown.

Receiving leader voor de Raiders was niet Davante Adams, die slechts één bal ving in de 1e helft (vier in totaal voor 45 yards), maar nieuwkomer Jakobi Meyers. De voormalige New England Patriot ving zeven ballen voor 75 yards en een touchdown. Ster-pass rusher Maxx Crosby pakte Packers quarterback Jordan Love één keer

Love gooit drie ballen weg

De aanval van de Green Bay Packers liet ook zien meer dan roestig te zijn. Vooral Love viel weer op door zijn onnauwkeurigheid. 16 van zijn 30 ballen kwamen aan, hij behaalde 182 yards en geen touchdown. Hij gooide echter wel twee intercepties naar Raiders cornerback Robert Spillane, waarvan één pijnlijk in het vierde kwart en een andere op de laatste drive tegen Amik Robertson. Love staat nu op zes INT’s.

Bij afwezigheid van Aaron Jones, die nog steeds geblesseerd is, was AJ Dillon de belangrijkste back van de Packers. Maar net als bij zijn tegenhanger Jacobs ging er weinig goed voor hem. 76 yards ruimte gewonnen op 20 pogingen worden een beetje overschaduwd door zijn touchdown. Al met al leverden de scrambles van Love de Packers 110 rushing yards op.

Green Bay’s beste ontvanger was Christian Watson met drie vangsten en 91 yards, waaronder een 77-yard ontvangst na een gebroken spel van de Raiders verdediging. Romeo Doubs, voorheen de meest betrouwbare ontvanger van de Cheeseheads, ving slechts één bal voor vier yards. Rudy Ford onderschepte een bal van Jimmy G, die in totaal drie keer werd gepakt. Uiteindelijk besliste het uitmuntende verdedigingsveld van de Raiders de wedstrijd.

De Raiders ontvangen de New England Patriots in week zes, terwijl de Packers kunnen uitkijken naar hun bye week.