Kansas City Chiefs overklassen Pittsburgh Steelers, Seattle Seahawks verliezen laatste play-off kans

De Kansas City Chiefs plaatsen zich voor de play-offs door hun triomf op de Pittsburgh Steelers. De Seattle Seahawks geven hun voorsprong in het laatste kwart uit handen tegen de Chicago Bears en maken geen kans meer op de knock-outfase. ran vat de wedstrijden van 22.00 uur samen.

Pittsburgh Steelers at Kansas City Chiefs 10:36

Steelers passer Ben Roethlisberger registreerde 159 passing yards en een touchdown pass, maar beging ook twee turnovers.

Chicago Bears at Seattle Seahawks 25:24

Na een 14-24 achterstand in het laatste kwart, draaiden de Chicago Bears het om tegen de Seattle Seahawks. Quarterback Nick Foles leverde een degelijke wedstrijd met 250 passing yards en een touchdown pass. David Montgomery en Khalil Herbert scoorden ook elk een touchdown.

Russell Wilson, de spelmaker van de Seattle Seahawks, gooide voor 181 yards en twee touchdowns. Running back Rashaad Penny was zeer effectief met 135 rushing yards en een touchdown. De nederlaag van Seattle heeft echter gevolgen: Ze verloren hun laatste theoretische kans om de playoffs te halen.

Denver Broncos at Las Vegas Raiders 13:17

De Las Vegas Raiders zijn nipt uitgelopen op de Denver Broncos doordat de verdediging geen punten toestond in de tweede helft van de wedstrijd. Quarterback Derek Carr gooide voor 201 yards en een touchdown, maar had ook twee turnovers. Running back Josh Jacobs bewees zeer effectief te zijn met 129 rushing yards, maar veroorzaakte ook een fumble en een turnover.

Maar de Broncos waren niet in staat om te kapitaliseren. Quarterback Drew Lock haalde slechts 153 yards. Het loopspel was praktisch onbestaande, met een miezerige 18 yards.