Super Bowl LVIII: San Francisco 49ers volgen Kansas City Chiefs

Amon Ra St. Brown’s Super Bowl droom is voorbij, zijn Detroit Lions verkwanselen een duidelijke voorsprong in de NFC Championship Game

De Detroit Lions van

Amon Ra St. Brown hebben een plaats in de Super Bowl misgelopen. De ploeg uit de staat Michigan verloor de NFC Championship Game bij de San Francisco 49ers met 24:27 (24:7) ondanks een voorsprong van 17 punten bij de rust.

Wide receiver St. Brown maakte 7 vangballen voor 87 yards. De touchdowns kwamen uitsluitend van de running game. Jameson Williams, David Montgomery en Jahmyr Gibbs scoorden met runs van respectievelijk 42, 1 en 15 yards.

In de tweede helft speelde alleen San Francisco. Brandon Aiyuk, Christian McCaffrey met zijn tweede touchdown run en Elijah Mitchell bogen een 7:24 achterstand om in een 34:24 voorsprong. Het 31:34 gelijkspel kwam te laat.

In de Super Bowl zullen de 49ers het opnemen tegen de Kansas City Chiefs, die de Baltimore Ravens versloegen in de AFC Championship Game.