Seizoensopener defensief spektakel: Dominante Buffalo Bills halen Los Angeles Rams uit elkaar

De Buffalo Rams ontgoochelen de regerend Super Bowl kampioen Los Angeles Rams en winnen de seizoensopenende top clash op dominante wijze. De verdediging van de Bills neemt de Rams te grazen en aanvallend bewijst Josh Allen waarom hij wordt beschouwd als een kandidaat voor de MVP-titel.

Munich/Los Angeles – De Buffalo Rams hebben hun rol als favoriet in de seizoensopener waargemaakt.

Quarterback Josh Allen’s team versloeg gemakkelijk de regerend Super Bowl winnaars Los Angeles Rams met 31-10, waarbij met name de verdediging van Leslie Frazier de aanval van de Rams er oud uit liet zien.

Quarterback Allen leidde zijn Bills op een perfecte eerste drive down the field en gooide de eerste touchdown van het seizoen naar ontvanger Gabe Davis. Alleen dankzij twee intercepties en een fumble van de Bills kwam de thuisploeg in het spel en vond Matt Stafford Cooper Kupp in de end zone. De score was 10-10 bij het ingaan van de rust.

Na de pauze werd de situatie echter snel opgehelderd. De verdediging van de Buffalo Bills sloot Stafford en Co. bijna volledig af en veranderde SoFi Stadium in het “Bills House”. Ze haalden de quarterback van de Rammen zeven keer neer met sacks en vingen drie intercepties.
Aan de andere kant maakte Josh Allen zijn fouten uit de eerste helft goed en leidde drie opeenvolgende drives naar de eindzone. Uiteindelijk stond de quarterback op 293 passing yards, vier touchdowns en was hij ook de beste runner van zijn team met 57 rushing yards. Stefon Diggs (122 yards) en Davis (88 yards) maakten ook ster cornerback Jalen Ramsey’s nachtmerrie.

De Bills bevestigden hun recht op een eigen Super Bowl run in indrukwekkende stijl.