NFL: Dallas Cowboys verslaan duidelijk Washington Football Team

In de Sunday Night Game laten de Dallas Cowboys het Washington Football Team de grenzen zien. Quarterback Dak Prescott gooit vier touchdowns.

Munich/Arlington – De Dallas Cowboys hadden de NFC East al gewonnen voor de wedstrijd tegen het Washington Football Team. Toch lieten quarterback Dak Prescott (330 passing yards, vier touchdowns) en Co. de kans niet voorbijgaan om een statement te maken met de 56:14 overwinning.

Al in het eerste kwart vond de Dallas playmaker running back Ezekiel Elliott in de end zone met een 5-yard pass voor de eerste punten van de wedstrijd, even later ving tight end Dalton Schultz de tweede Cowboys touchdown van de dag. Een pick six van DeMarcus Lawrence bezegelde de 21-0 voorsprong na 15 minuten.

NFL: Dallas domineert Washington

Het Washington football team, met quarterback Taylor Heinicke die geen goede dag had (7/22 voor 121 yards, twee interceptions), scoorde de eerste touchdown in de persoon van running back Antonio Gibson.

Maar het antwoord van de Cowboys volgde snel – eerst liep Elliott de end zone in, daarna voerde Prescott de score op met nog twee touchdown passes naar Terrence Steele en Amari Cooper en zorgde voor een comfortabele 42-7 ruststand.

NFL: Prescott maakt indruk met vier touchdowns

Voor de Cowboys is het op naar volgende week tegen de Arizona Cardinals, de WFT ontmoet de Philadelphia Eagles.