Los Angeles Rams overklassen Denver Broncos

In het duel van twee teleurstellende teams, behalen de Los Angeles Rams een duidelijke overwinning. Broncos quarterback Russell Wilson gooit drie intercepties en krijgt scherpe kritiek van expert Volker Schenk.

The Los Angeles Rams handed the Denver Broncos their highest defeat of the season with a 14:51 loss.

De uitblinker was running back Cam Akers, die 118 yards en drie touchdowns liep. Quarterback Baker Mayfield gooide 230 yards en twee touchdowns. Beide touchdown passes werden gevangen door Tyler Higbee.

De Rams hebben nu twee van hun laatste drie wedstrijden van het seizoen gewonnen. Maar daarvoor was er een ellende van zes opeenvolgende verliezen. De regerende Super Bowl kampioenen staan op een tussentijds record van vijf overwinningen en tien verliezen. Er was toch geen kans om de play-offs te halen.

Het seizoen van de Broncos is nog slechter, met een record van vier overwinningen en elf verliezen. Na winst tegen de Arizona Cardinals een week geleden om een einde te maken aan een losing streak van vijf wedstrijden, werden ze volledig overweldigd in Los Angeles.

In de rust was de wedstrijd zo goed als beslist met 31-6. Denver scoorde hun eerste en enige touchdown pas in het laatste kwart. Quarterback Russell Wilson had weer een teleurstellende wedstrijd met drie intercepties, maar gooide verder 214 yards en een touchdown.

Expert Volker Schenk zegt: “Dat is niet de Russell Wilson die we in Seattle zagen. Hij ziet er helemaal ingereden uit.” Aan de andere kant had Mayfield veel lof voor zijn team: “Alles werkte. Iedereen heeft het geweldig gedaan.”

De Rams staan tegenover de Los Angeles Chargers en Seattle Seahawks in hun resterende twee wedstrijden van het seizoen. De Broncos reizen komende zondag naar de Kansas City Chiefs voordat ze het seizoen afsluiten met een thuiswedstrijd tegen de Chargers.