Brady voorkomt comeback van de Bills, ook de 49ers winnen

Twee wedstrijden gaan naar overtime. De Tampa Bay Buccaneers en de San Francisco 49ers winnen zeer emotionele wedstrijden. De Detroit Lions, aan de andere kant, zijn terug op de verliezende track. rende vat de 10 p.m. wedstrijden samen.

Buffalo Bills at Tampa Bay Buccaneers 27:33 n.O.

De Tampa Bay Buccaneers moesten schudden voor de winst na een uitstekende eerste helft en verkwanselden ondertussen een voorsprong van 21 punten.

Nadat de eerste drives van beide teams niet succesvol waren, zorgden de Buccaneers voor de eerste punten. Running back Leonard Fournette rende 47 yards in de end zone. Aan het begin van het tweede kwart verhoogde Tampa Bay de voorsprong naar 10-0 met een velddoelpunt.

De Bills bereikten daarna de 3-yard lijn van de tegenstander, maar kwamen niet verder dan een field goal.

De Buccaneers bleken ook effectiever bij de volgende twee aanvallende plays. Tom Brady gooide een hoge bal in de eindzone naar Mike Evans. Anderhalve minuut voor de pauze kwam Brady via een quarterback sneak in de end zone, zodat het met 24:3 voor Tampa Bay de rust in ging.

Vroeg in het derde kwart namen de Bills een risico en probeerden een fake punt op hun eigen helft, maar slaagden er niet in een eerste down te krijgen. Tampa Bay was toen in staat om zijn drive te beginnen op de 42-yard lijn van de tegenstander. Gelukkig voor de Bills zetten de Buccaneers hun goede veldpositie niet om in punten.

In totaal sloeg Brady 363 yards over, twee touchdown passes en een running touchdown. Josh Allem scoorde 308 yards, twee touchdown passes en één interceptie. De Buccaneers staan nu op tien overwinningen en drie verliespartijen, de Bills op een 7-6 record.

San Francisco 49ers at Cincinnati Bengals 26-23 n.o.

De wedstrijd tussen de San Francisco 49ers en de Cincinnati Bengals werd ook beslist in overtime. En op een dramatische manier: Eerst namen de Bengals de leiding met een 41-yard field goal van Evan McPherson. De 49ers waren echter nog effectiever en voltooiden hun drive met een touchdown pass van Jimmy Garoppolo naar Brandon Aiyuk. Dit was gelijk aan de overwinning.

In totaal scoorde Garoppolo 296 yards en twee touchdown passes. George Kittle was zijn favoriete doelwit met 151 ontvangen yards en een touchdown pass. In de verdediging blonk Nick Bosa uit met twee sacks en twee tackles for loss. Bengals quarterback Joe Burrow eindigde met 348 passing yards en twee touchdown passes. Beide teams staan nu op een 7-6 record.

New York Giants at Los Angeles Chargers 21:37

De Los Angeles Chargers zegevierden over de New York Giants dankzij hun productieve offense. De blikvanger van de wedstrijd was quarterback Justin Herbert, die een touchdown pass gooide naar Jalen Guyton, die de hele 59 yards in de lucht was. In het algemeen leverde hij een sterke wedstrijd af met 275 passing yards, drie touchdown passes en geen turnovers.

Mike Glennon, de passer van de Giants, had ook zijn goede momenten met 191 passing yards, een touchdown pass, een running touchdown en een interception. Running back Saquon Barkley noteerde een totaal van 95 yards aan behaalde ruimte en een touchdown.

De Chargers staan nu op een 8-5 record, de Giants op 4-9.

Detroit Lions at Denver Broncos 10:38

Na vorige week hun eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen te hebben, hebben de Detroit Lions nu weer een belangrijke nederlaag geleden tegen de Denver Broncos. De Duitse wide receiver Amon-Ra St. Brown was niettemin één van de meest effectieve spelers met acht gevangen passes voor 73 yards. Quarterback Jared Goff voltooide 24 van zijn 39 passes voor 215 yards en een touchdown. Hij heeft één interceptie gemaakt.

De belangrijkste speler voor de Denver Broncos was running back Melvin Gordon, die 111 yards en twee touchdowns haalde. Quarterback Teddy Bridgewater voltooide het merendeel van zijn passes, goed voor 179 yards en twee touchdowns.

De Broncos staan op een 7-6 record, de Lions op 1-11-1.