NFL Week 2: Miami Dolphins verslaan New England Patriots in Sunday Night Game

De Miami Dolphins winnen hun tweede wedstrijd van het seizoen. Ze verslaan de New England Patriots met 24:17

Jeugd voor de Miami Dolphins, verslagenheid voor de New England Patriots. In het duel tussen de twee AFC East rivalen gaven de twee tegenstanders elkaar niets cadeau – met het betere einde voor Miami, dat de wedstrijd met 24:17 won.

De Dolphins namen eerst een 10-0 voorsprong met een field goal van kicker Jason Sanders in het eerste kwart en een eight-yard touchdown run van Raheem Mostert voordat New England de stand op 10-3 bracht met een field goal 1:49 minuten voor rust.

Maar Miami counterde nog voor rust. In 1:38 minuten marcheerde de aanval van hoofdcoach Mike McDaniel het veld af en behaalde 75 yards in slechts acht plays.

Superster Tyreek Hill rondde de drive af met een 2-yard touchdown na een pass van collega quarterback Tua Tagovailoa om de stand op 17-3 te brengen.
Na rust ging er lange tijd niets goed voor beide teams. Een geblokkeerde field goal-poging van de Dolphins en een onderschepping door Patriots spelverdeler Mac Jones bleven de grootste hoogtepunten van het 3e kwart.

Miami kan antwoorden

Pas in de laatste periode van de wedstrijd kwam New England dichtbij. Tight end Hunter Henry ving zijn tweede touchdown van het seizoen na een 6-yard pass van Jones om er 10:17 van te maken voor New England.

Maar opnieuw had Miami het juiste antwoord. Running back Mostert bereikte korte tijd later voor de tweede keer de eindzone en herstelde het oude gat van 14 punten (24:10).

In ruil daarvoor scoorde Patriots running back Rhamondrae Stevenson een touchdown met nog 5,5 minuut te gaan om de stand op 17-24 te brengen.