Drama met velddoelpunt: Bitter verlies voor Denver Broncos tegen New England Patriots

Een late field goal bezorgde de New England Patriots de overwinning tegen de Denver Broncos. Ze moeten misschien hun playoff dromen begraven

Toen Chad Ryland de field goal van 56 yards uit maakte met nog twee seconden te gaan, was de 27-23 overwinning van de New England Patriots perfect. Voor de Denver Broncos was het velddoelpuntdrama op kerstavond een rommelig cadeau, want hun playoff-dromen werden wreed verstoord.

Nou ja, niet helemaal. Maar met een 7:8 record twee wedstrijden voor het einde van het reguliere seizoen, zijn de kansen van de Broncos nog maar een laag percentage.

En dat is bitter. De ploeg onder leiding van quarterback Russell Wilson presteerde lange tijd niet goed tegen de Patriots, maar toonde comebackkwaliteiten.

Ze stonden al 7:23 in het laatste kwart achter, maar vochten zich terug in de wedstrijd met twee touchdowns en twee tweepunts conversies. Op een drive met nog 1:42 minuten te gaan, slaagden Wilson en Co. er vervolgens niet in om de wedstrijd volledig om te draaien om 23:23

Toen leidde Patriots quarterback Bailey Zappe zijn team via een laatste drive van 43 yards naar het beslissende field goal.

Zappe eindigde met 256 yards en twee touchdowns. De Patriots kunnen met dit succes in ieder geval hun record “verfraaien” naar 4:11. Wilson gooide 237 yards en twee touchdowns.