Cincinnati Bengals verliezen van Ravens – Joe Burrows uit met blessure

Wat een bittere avond voor de Cincinnati Bengals!

Het team van hoofdcoach Zach Taylor verloor de wedstrijd en Joe Burrows van de Baltimore Ravens.

In de 20-34 nederlaag van zijn team moest de quarterback na een touchdown pass in het tweede kwart het veld verlaten vanwege een polsblessure in zijn werphand.

Dit bevestigde duidelijk wat de dag ervoor al was voorspeld. De Bengals plaatsten aanvankelijk een teamvideo waarop te zien was hoe Burrow een spalk droeg om zijn werphand.

Later verwijderden ze deze weer, vermoedelijk om speculaties te voorkomen. Nu zijn er veel aanwijzingen dat Burrow de wedstrijd al is begonnen met een zere hand

Jackson met twee touchdown passes

The Ravens draaiden de wedstrijd toch nog om, ook al hadden ze te maken met een zwaar verlies. Tight end Mark Andrews liep een ernstige enkelblessure op en zal waarschijnlijk de rest van het seizoen missen.

Onder leiding van quarterback Lamar Jackson, die in totaal twee touchdown passes gooide, gingen ze de rust in met een 21-10 voorsprong.

Ze lieten die voorsprong niet meer glippen tot het einde. De Ravens (8-3) staan nog steeds bovenaan in een sterke noordelijke NFC, terwijl de Bengals (5-5) onderaan staan