New York Jets verliezen voorseizoenopener zonder Aaron Rodgers – black-out ondermijnt ze

Zoals verwacht verloren de New York Jets hun openingswedstrijd in het voorseizoen van de NFL zonder Aaron Rodgers. In de traditionele Hall of Fame Game in Canton/Ohio verloren de Jets met 16:21 van de Cleveland Browns.

Beide teams zaten grotendeels zonder hun sterren, de twee startende quarterbacks Rodgers en Deshaun Watson werden niet gebruikt en de wide receivers en running backs waren op zijn best second string. Garrett Wilson en Breece Hall voor de Jets en Amari Cooper en Nick Chubb voor de Browns werden ook niet gebruikt.

De voorseizoenopener verliep echter niet zonder incidenten. Aan het einde van het derde kwart moest de wedstrijd bijna 15 minuten worden onderbroken vanwege een probleem met de schijnwerpers in het Tom Benson Hall of Fame Stadium. Delen van de verlichting waren uitgeschakeld.

In de eerste helft hadden de Jets de wedstrijd grotendeels onder controle. Maar quarterback Zach Wilson werd ook maar kort gebruikt, na drie drives en slechts vijf passpogingen (drie completions voor 65 yards) moest de voormalige nummer twee het voor gezien houden. Tom Boyle leidde daarna de aanval, maar hij was slechts gedeeltelijk overtuigend met zes voltooide passes (elf pogingen).
Na twee field goals en een touchdown van running back Israel Abanikanda leidden de Jets met 13-0 voordat Browns spelverdeler Kellen Mond een lange drive afsloot met een touchdown pass op John Kelly. Na nog een field goal van de Jets ging “Gang Green” de rust in met een 16-7 voorsprong.