NFL Preseason: Sterke Chicago Bears geven Seattle Seahawks geen kans

De Chicago Bears hadden weinig moeite met de Seattle Seahawks, die het zonder hun quarterback Drew Lock moesten doen, in de openingswedstrijd van Week 2 van het voorseizoen en zegevierden dankzij een sterke eerste helft. Voor de Hawks is het de tweede nederlaag.

München/Seattle – De Chicago Bears wonnen hun tweede wedstrijd van het voorseizoen en versloegen de Seattle Seahawks met 27:11.

Bears quarterback Justin Fields voltooide vijf van zijn zeven passes voor 39 yards. De enige touchdown pass van de wedstrijd kwam van Trevor Siemian, die acht van zijn 15 passes voltooide voor 48 yards. Pass rusher Nathan Peterman voltooid acht van de 14 passes voor 85 yards.

Drew Lock was afwezig door een Corona infectie

Voor de Seahawks had enkel Geno Smith de kans om intern te strijden voor de startende quarterback positie. Drew Lock was afwezig vanwege een Corona infectie. Smith voltooide tien van zijn 18 worpen voor 112 yards. Het grootste deel van de tijd stond Jacob Eason echter op het veld. 17 van zijn 35 passes waren succesvol en brachten een ruimtewinst van 141 yards.

De Bears waren dominant, vooral in de eerste helft van de wedstrijd. Jake Tonges ving een touchdown pass om hen een 10-0 voorsprong te geven.

Cade Johnson maakt een gedenkwaardige fout op een punt

De grootste fout van de wedstrijd werd gemaakt door Seahawks returner Cade Johnson, die een punt door zijn handen liet glippen net buiten zijn eigen eindzone. Elijah Hicks kon de bal oppikken en de touchdown scoren om de Seahawks een 17-0 ruststand te geven.

Aan het begin van het derde kwart kwam Darrynton Evans in de eindzone, waardoor het 24-0 werd na een geconverteerd extra punt. Darwin Thompson scoorde de enige touchdown van de Seahawks kort voor het einde van de wedstrijd. Seattle verloor dus de eerste twee voorseizoenwedstrijden.