NFL: Raiders serie verbroken! Los Angeles Chargers verslaan ook Las Vegas

De voorheen ongeslagen Las Vegas Raiders leden hun eerste nederlaag van het seizoen. De ploeg van hoofdcoach Jon Gruden heeft geen schijn van kans tegen Justin Herbert en de Los Angeles Chargers, zeker niet in de eerste helft.

Munich – Derek en Carr en de Las Vegas Raiders hebben hun eerste verlies van het seizoen geleden tegen de Los Angeles Chargers.

Geen Raiders punten in eerste helft

Carr kon zijn prestaties van de afgelopen weken niet bevestigen en eindigde de wedstrijd met 196 passing yards, twee touchdowns en een interception. Vooral in de eerste twee kwartalen had de veteraan moeite om zijn aanval op gang te krijgen.

Vijf strafworpen en een turnover on downs in de eerste dertig minuten spraken voor zich. Ondanks de terugkeer van running back Josh Jacobs hadden de Raiders het ook moeilijk in de running game, ze eindigden met slechts 48 rushing yards als team.

Herbert overtuigt opnieuw

Aan de andere kant was Chargers spelmaker Justin Herbert opnieuw overtuigend, door alle drie zijn touchdowns in de eerste helft te gooien. Naast Donald Parham Jr. vond hij ook Jared Cook en running back Austin Ekeler in de eindzone

De beste speler voor de Chargers was Ekeler, die 145 scrimmage yards en twee touchdowns scoorde. Het voorheen dominante wide receiver duo van Keenan Allen (38 ontvangen yards) en Mike Williams (11 ontvangen yards) had een relatief rustige avond.

Waller maakt het weer spannend

De bezoekers vonden hun ritme in het derde kwart en brachten de voorsprong terug tot 7:21 met een touchdown van Hunter Renfrow. Even later voegde ster tight end Darren Waller nog een touchdown toe om de voorsprong van de Chargers terug te brengen tot zeven punten.

Ekeler’s tweede touchdown maakte de wedstrijd definitief definitief met nog vijf minuten te gaan, voordat Chargers safety Derwin James de wedstrijd bekroonde met een interceptie tegen Derek Carr.

Door de overwinning staan de Chargers, net als de Raiders, op 3-1, waardoor de Arizona Cardinals het laatste ongeslagen team in de NFL zijn. Op de volgende speeldag, ontvangt LA de Cleveland Browns, terwijl de Raiders het opnemen tegen de Chicago Bears.