New England Patriots houden play-off hoop levend – Arizona Cardinals verliezen wedstrijd en Kyler Murray…

De New England Patriots verslaan de Arizona Cardinals met 27-13 en blijven in de play-off race. De Cardinals daarentegen verliezen niet alleen de wedstrijd en de play-offs uit het zicht, maar ook quarterback Kyler Murray met een blessure.

München – De New England Patriots profiteerden van de misstappen van hun rivalen in de Monday Night Game en plaatsten zichzelf terug in het midden van de play-off race met een 27-13 overwinning op de Arizona Cardinals.

Met een record van 7-6 hebben de Patriots nu zelfs het laatste play-off ticket in de AFC. Hun tegenstanders zijn de Kansas City Chiefs. Maar zowel de Los Angeles Chargers als de New York Jets liggen nog op de loer met hetzelfde record.

De Cardinals hebben nog steeds een theoretische kans om de play-offs te halen, maar met een record van 4-9 is dat onwaarschijnlijk. Vooral omdat ze ook quarterback Kyler Murray verloren in de wedstrijd, die geblesseerd raakte bij de derde wedstrijd van de wedstrijd – een exacte diagnose van zijn blessure laat nog op zich wachten.

Patriots verdediging maakt het verschil

Vervanger Colt McCoy was goed voor 246 yards en één interceptie in het verlies. James Conner scoorde de enige touchdown. Voor de Patriots schitterde quarterback Mac Jones ook niet met 235 yards en een interceptie, maar hij leidde de Patriots wel naar twee aanvallende touchdowns.

In de tweede helft was het de verdediging van de Patriots die de wedstrijd besliste. Raekwon McMillan droeg een fumble terug in de eindzone en al met al stond New England geen punten meer toe in de tweede helft.

De Patriots staan in week 15 tegenover de Las Vegas Raiders, Arizona speelt tegen de Denver Broncos.