NFL: Jaguarsin päävalmentaja Urban Meyer turhautui Bengals-tappion jälkeen — «Sydäntä särkevää»

Jacksonville Jaguars hävisi torstai-illan ottelussa Cincinnati Bengalsille 21-24. Pelin jälkeen Jaguarsin päävalmentaja Urban Meyer on tappion jäljiltä leimautunut, mutta myös toiveikas.

München/Cincinnati — Evan McPhersonin kenttämaali sinetöi Jacksonville Jaguarsin 21:24-tappion Cincinnati Bengalsia vastaan torstai-illan ottelussa.

Jaguaarien päävalmentaja Urban Meyer oli turhautunut niukan ja vältettävissä olleen tappion jälkeen.

Bengalsin tappio «sydäntäsärkevä» Meyerille

«Se on sydäntäsärkevää. Pukukoppi on särkynyt, joten meidän on saatava se takaisin, valmentaja ilmaisi ottelun jälkeen.

Itse asiassa enemmänkin oli mahdollista hänen joukkueelleen, 14-0-johto puoliajalla ei tuonut toivottua itseluottamusta. Sen sijaan Bengalsin pelinrakentaja Joe Burrow käänsi toisessa erässä tulta ja johdatti joukkueensa voittoon.

Floridan joukkue on odottanut tällaista menestystä jo yli vuoden, ja tappio Cincinnatia vastaan oli sille 19. tappio peräkkäin. Meyerin mukaan tämä negatiivinen sarja päättyy kuitenkin pian.

Jaguars-HC Meyer uskoo voittoihin

«Yleensä en ole väärässä tuollaisessa, näen siellä vain hyvän joukkueen. Näen hyviä tyyppejä, hyväsydämisiä ja kovasti töitä tekeviä tyyppejä. Ja sanoin heille, etten ole väärässä. Tämä joukkue tulee voittamaan joitakin pelejä», 57-vuotias löi luottavaisemman sävyn.

Meyer, tulokas pelinrakentaja Trevor Lawrence ja kumppanit pääsevät parantamaan 0-4-ennätystään 10. lokakuuta. Sitten Tennessee Titans on Jacksonvillessä.