Baltimore Ravens verlengen historische zegereeks

De Baltimore Ravens verlengen hun historische winning streak op de eerste dag van het NFL preseason dankzij een overwinning op de Philadelphia Eagles.

Een touchdown pass van quarterbacks Josh Johnson en Tyler Huntley en twee field goals van kicker Justin Tucker gaven de Baltimore Ravens een 20-19 overwinning op de Philadelphia Eagles in de eerste voorseizoenwedstrijd van het nieuwe NFL-seizoen.

Dankzij de overwinning verlengden de Ravens van hoofdcoach John Harbaugh hun historische overwinningsreeks in het voorseizoen – Baltimore heeft de afgelopen 24 wedstrijden gewonnen.

Harbaugh, die in het duel tegen de Eagles afzag van “gevestigde starters”, zei na de wedstrijd: “Het was een goede start. We speelden met veel energie en urgentie. We gebruiken deze wedstrijden om te verbeteren en te leren. Ik vond vooral het verdedigende spel in de tweede helft goed.”

In de tweede helft stond de verdediging van de Ravens geen enkel punt toe. De Eagles scoorden echter wel een touchdown na een onderschepping door hun cornerback Eli Ricks. De daaropvolgende tweepuntsconversie, die de Eagles op voorsprong zou hebben gezet, werd verijdeld door de verdediging.