Philadelphia Eagles geven eerste verlies van seizoen toe aan Washington Commanders

The Philadelphia Eagles hebben hun eerste verlies van het seizoen geleden na acht overwinningen

München – De Philadelphia Eagles hebben hun eerste nederlaag van het seizoen geleden. Het enige ongeslagen team van de NFL tot dan toe verloor met 21-32 van de Washington Commanders in de Monday Night Game.

Eagles quarterback Jalen Hurts gooide 175 yards, twee touchdowns en een interceptie, en rende zelf ook een keer de eindzone in. Het loopspel was geen grote factor voor Philadelphia met 94 totale yards. Miles Sanders was nog steeds de meest effectieve loper met 54 rushing yards.

Taylor Heinicke, de quarterback van de Washington Commanders, gooide 211 yards, maar gooide geen touchdown pass en gooide een interception. Maar het loopspel was effectiever dan dat van de Eagles met 152 yards. Brian Robinson Jr. rende voor 86 yards en een touchdown.

Eagles scoren twee kwartalen niet en geven wedstrijd weg

De Eagles voltooiden hun eerste drive met een touchdown van Jalen Hurts om het eerste kwart af te sluiten met een 14-7 voorsprong, maar lieten de wedstrijd daarna wegglippen. Terwijl Philadelphia twee periodes zonder punten bleef, scoorde Washington een touchdown en drie field goals om een 23-14 voorsprong te nemen.

Aan het begin van de vierde periode bracht DeVonta Smith de Eagles terug tot 21-23 met een touchdown run, maar er werden geen verdere punten gescoord. Op het laatste spel van de wedstrijd, toen de Egales diep gingen vanaf hun eigen helft met verschillende rally’s om hun laatste kans op een touchdown te pakken, herstelde Casey Toohill van de Commanders een fumble en droeg de bal de eindzone in.

Terwijl Philadelphia nu op een record van 8-1 staat, heeft Washington een gelijk record met vijf overwinningen en vijf verliezen.