Cleveland Browns domineren Cincinnati Bengals op Halloween

The Cleveland Browns laten een dominante prestatie zien in alle teamonderdelen tegen de eerder favoriete Cincinnati Bengals en winnen met 19 punten. Bengals quarterback Joe Burrow heeft een moeilijke dag, terwijl Browns running back Nick Chubb zijn team naar de overwinning leidt.

München/Cleveland – De Cleveland Browns versloegen voor eigen publiek de overklaste Cincinnati Bengals met 32-13 in het divisionele duel van de AFC North. Vooral de Browns verdediging rond superster Myles Garrett maakte het Bengals quarterback Joe Burrow moeilijk.

Terwijl Garrett Burrow nu 5,5 keer heeft gepakt in zijn carrière, meer dan elke andere NFL speler, blijft de Bengals QB winstloos tegen de Browns.

Bengels zonder sterontvanger Ja’Marr Chase

De verdediging van de Browns profiteerde, en hield de Bengals op slechts 229 yards en slechts 100 yards in de eerste helft. De Bengals hebben geen punt gescoord in de eerste drie kwartalen. De Bengals offensieve lijn kon quarterback Burrow niet genoeg tijd geven, en bracht de 25-jarige 5,5 keer ten val.

Offensief heeft het team van hoofdcoach Kevin Stefanski even de tijd genomen. Dus het scoren begon pas na het eerste kwartier. De Browns namen een 25-0 voorsprong in het laatste kwart van de wedstrijd door een sterke Jacoby Brissett (278 passing yards, één touchdown pass en één touchdown run), evenals de altijd stralende running back Nick Chubb (101 rushing yards, twee touchdowns).

De Bengals konden hun achterstand niet inhalen, ook al vingen ontvangers Tee Higgins en Tyler Boyd elk een touchdown. Een furieuze Amari Cooper (131 yards, één touchdown catch) gaf de Browns de eindstand van 32-13.

Het was een belangrijke overwinning voor het team van Cleveland, dat nu met 3-5 op de derde plaats staat in de AFC North na vier opeenvolgende verliezen en volgende week in een bye week terug moet stuiteren. De Bengals zijn nu 4-4 en tweede in de AFC North.

Het team van coach Zac Taylor ontvangt de Carolina Panthers op de negende dag van NFL play.