NFL: Met een 96-yard touchdown! Jacksonville Jaguars verslaan New England Patriots

De Jacksonville Jaguars draaien de wedstrijd tegen de New England Patriots om en winnen in het Wembley Stadium in Londen. De Jags zorgen voor het hoogtepunt met een spectaculaire touchdown vlak voor rust

In een clash tussen twee teleurstellende teams in het nieuwe NFL-seizoen tot nu toe, versloegen de Jacksonville Jaguars zondag duidelijk de New England Patriots.

De franchise uit Florida won met 32-16 in het Londense Wembley Stadium om hun record te verbeteren naar 2-5, terwijl de Patriots hun zesde nederlaag leden in hun vijfde wedstrijd van het seizoen in de Engelse hoofdstad.

Jags quarterback Trevor Lawrence gooide 193 yards en een touchdown. Hij gooide geen interceptie.

Zijn tegenspeler Drake Maye gooide sterke statistieken, met een totaal van 276 yards en twee touchdowns zonder interceptie. Toch was het niet genoeg voor de Patriots.

Jags ontvanger Parker Washington zorgde voor het hoogtepunt van de wedstrijd met een 96-yard punt return touchdown aan het einde van het tweede kwart.

Jaguars draaien de wedstrijd om

De Patriots begonnen veel beter aan de wedstrijd. Running back JaMycal Hasty zette de enige punten op het scorebord in het eerste kwart.

Kicker Joey Slye breidde de voorsprong van de Pats uit naar 10:0 aan het begin van het tweede kwart met een 41-yard field goal, maar daarna begonnen de Jaguars aan een inhaalslag.

Met drie touchdowns en een daaropvolgende tweepuntsconversie draaide de aanval van Lawrence de score om naar 22:10 in het voordeel van Jacksonville bij rust.

De Patriots en quarterback May probeerden de wedstrijd in de tweede helft weer om te draaien en brachten de achterstand terug tot negen punten.

Maar de touchdown van Jags running back Tank Bigsby, waardoor het kort voor het einde 32-16 werd, nam alle laatste twijfels over de overwinning weg.