NFL: Kansas City Chiefs verslaan New Orleans Saints – Derek Carr geblesseerd

The Kansas City Chiefs boeken weer een overwinning aan het einde van de vijfde NFL-wedstrijddag. Ondertussen lijden de New Orleans Saints twee nederlagen

De New Orleans Saints hadden ondertussen geen reden om te vieren. Quarterback Derek Carr rende voor 185 yards en twee touchdowns – een 43-yard pass naar Rashid Shaheed en een 6-yard pass naar Foster Moreau – maar hij moest ook een pick accepteren. Met nog iets meer dan negen minuten te gaan in het laatste kwart moest hij het veld verlaten met een rompblessure.

Naast de Chiefs zijn alleen de Minnesota Vikings dit seizoen nog ongeslagen. De Chiefs gaan voor de “three-peat”: Kansas City kan het eerste team worden dat drie keer op rij de NFL-titel wint. Ondertussen leden de Saints hun derde nederlaag op rij en hebben nu een record van 2:3