NFL: Seahawks verliezen ook van 49ers

De Seattle Seahawks hebben nu een reeks nederlagen geleden na een sterke start van het seizoen in de Amerikaanse voetbalcompetitie NFL. De ploeg onder leiding van quarterback Geno Smith verloor het divisieduel tegen de San Francisco 49ers met 24:36 en leed daarmee hun derde nederlaag op rij. De twee rivalen staan nu gelijk bovenaan in de NFC West met elk drie overwinningen en drie nederlagen.

49ers quarterback Brock Purdy voltooide drie touchdown passes en had een totaal van 255 passing yards. Tight end George Kittle was de matchwinner voor San Francisco met twee touchdowns in de tweede helft. Seattle kwam terug van een achterstand van 20 punten aan het begin van de tweede helft, maar een onderschepping door Smith stopte de comeback halverwege het laatste kwart.